Wie zijn wij?

De mensen van BuitenGewoonWerk halen hun inspiratie uit de wereld om hen heen. We passen ons aan wanneer de omgeving of vraag verandert. 

Onze  benadering is persoonlijk en door het centraal zetten van de mens dagen wij uit om te ontdekken welk talenten en groeimogelijkheden iemand heeft.

Samen op weg en gaandeweg de obstakels en belemmeringen op  professionele wijze inzichtelijk maken. Daar waar mogelijk oplossingen aanbieden maar de regie bij de mens laten. Zo ondersteunen wij een ieder die zich zo optimaal mogelijk wil ontwikkelen.
  

BuitenGewoonWerk is specialist op gebied van re-integratie spoor 1 en 2, outplacement en arbeidsmarktmobilisatie. 

Samen met onze partners zoals werkgevers, onderwijsinstellingen en overheden willen wij bijdragen aan meer inclusiviteit in onze samenleving. Door taakgericht  te denken en een oplossingsgerichte aanpak,  is ieder traject persoonlijk en een groeiproces. 

Wanneer we kijken naar de mogelijkheden en hoe we gebruik kunnen maken van natuur, moderne technologie, kunnen meer mensen meedoen. En door kennis met elkaar te delen,  creëren we meer inclusiviteit. Samen met onze partners hebben we één doel, namelijk dat meer mensen mee kunnen doen - naar vermogen - in onze maatschappij.