BuitenGewoon Leren

BuitenGewoon Leren ondersteunt mensen die leren door te doen.  Samen kijken we naar je mogelijkheden en naar wat je nodig hebt aan certificaten, opleiding en/of werkervaring. Onder begeleiding van deskundige leer/werkmeesters en praktijkgerichte plan van aanpak ga je  aan de slag om jouw leerdoel te behalen.

Voor wie

BuitenGewoon Leren is voor iedereen die op zoek is loopbaan met toekomst. We bieden opleiding en scholing in groenvoorziening, facilitair, hospitality branche, houtbewerking of techniek. BuitenGewoonWerk heeft een breed scala aan werkgevers die onze deelnemers graag een baan aanbieden omdat ze weten dat de opleiding aansluit bij het werkveld.

Dankzij een op maat leer/werkplan, ga je jouw leerdoelen bepalen en kijken we wat je nodig hebt om om je kans op de arbeidsmarkt te vergroten of om de baan te gaan doen die je graag wil doen. Nieuwe vaardigheden leer je het beste door te doen en dit gebeurt in de praktijk op de werkvloer. Door de korte communicatielijnen met ons werkgevers netwerk  en praktische werkervaring kan een deelnemer snel worden voorgesteld voor een betaalde baan die duurzaam is. Verder kan BuitenGewoon Werk de deelnemer ondersteunen in de eerste periode bij de werkgever. 

De BuitenGewoon coach monitort de aandachtspunten, werkt de profielschets bij, matcht deelnemers bij aangesloten bedrijven voor betaalde baan, werkervaringsplaats en/of stageplaats.


Meer weten? Neem contact met ons op via  CONTACT